Pagina de securitate

Press image

Ce face be2 în mod activ pentru securitatea ta?

1. Analiza AI

Începând cu procesul de înregistrare, folosim inteligența artificială pentru a detecta membrii frauduloși. Acest AI este un algoritm care folosește învățarea automată pentru a găsi și raporta activități suspecte (cum ar fi phishing*, sextortion*, escrocherie etc.).

2. Securitate e-mail

Toți membrii trebuie să își verifice adresa de e-mail pentru a utiliza platforma noastră de întâlniri. Dacă acest lucru nu se întâmplă, o conexiune nu va fi confirmată și nu va apărea în nicio altă listă de membri compatibili.

3. Verificare și testare manuală

Atribuim o mare importanță verificării manuale a profilurilor și fotografiilor de către operatorii noștri bine pregătiți. Acest lucru se întâmplă prin eșantioane de verificare aleatorii și profiluri raportate. Dacă se constată că aceste profiluri sunt suspecte, ele vor fi blocate și ulterior examinate sau eliminate.

4. Criptare SSL

Serverele noastre sunt criptate SSL pentru securitatea ta. Caută întotdeauna certificatul SSL în bara de adrese a browser-ului din stânga sus.

5. Participarea activă a membrului

Ai observat ceva? Ceva nu este în regulă? Un profil arată anomalii pe care AI și verificarea manuală nu le-au detectat? Dacă da, te rugăm să raportezi profilul către noi cât mai curând posibil!

Ca membru, ai posibilitatea să raportezi alți membri dacă se suspectează orice activități frauduloase, cum ar fi phishing-ul*, înșelăciunea* sau sextorcarea*. Activitatea care nu respectă Termenii și Condițiile noastre, care trebuie citită și recunoscută de fiecare membru, poate și trebuie să fie raportată.

Raportarea unui membru este foarte simplă. Clic pe „Raportează Membru” imediat sub fotografia lor de profil pentru a începe procesul de raportare. Rapoartele sunt anonime și sunt tratate confidențial. Membrul raportat nu va ști niciodată că l-ai raportat.

Dacă se întâmplă acest lucru, trebuie să raportezi un caz poliției, te vom sprijini cât mai bine atât pe tine cât și anchetele poliției în funcție de capacitatea noastră.


Ce poți face în mod activ pentru a-ți asigura securitatea pe be2

1. Nu schimba platformele

Pentru a comunica în siguranță cu persoanele compatibile și sugestiile pentru partenerilor tăi, rămâi pe be2. Nu comuta de la be2 la alte site-uri sau aplicații chat-uri, cum ar fi e-mailuri private, Skype, WhatsApp etc.
Folosește aceste platforme doar dacă ai încredere deplină în cealaltă persoană. Mai bine, rămâi pe be2 deoarece acest lucru permite tuturor comunicațiilor să poată fi urmărite și a reduce riscul de fraudă, înșelăciuni*, escrocherii sexuale sau phishing*.

2. Nu da nicio informație personală

Datele tale sunt în siguranță cu noi. Indiferent dacă este porecla ta, numărul tău de telefon sau adresa ta de e-mail: toate aceste date sunt valoroase și ar trebui să le tratezi cu cea mai mare grijă. Niciodată să nu transmiți aceste informații străinilor sau noilor cunoștințe. Dacă, în ciuda avertismentului nostru, decizi să transmiți informațiile tale personale, acestea va fi pe propriul tău risc; be2 nu este responsabil dacă îți dezvălui informațiile personale.

3. Verifică regulat dacă folosești site-ul corect be2

Asigură-te întotdeauna că adresa URL corectă be2 cu certificatul SSL este vizibilă în bara de adrese a browser-ului din stânga sus. Nu da niciodată click pe link-urile trimise către tine în chat-uri. Dacă un membru insistă să primească informațiile tale personale sau dorește să continuați conversația în afara platformei noastre, considerați că acesta este un steag roșu și necesită prudență suplimentară. Nu putem controla ce se întâmplă în afara platformei noastre.

4. Cum să identificați imediat escrocheriile, sextorcarea și phishing

Apărarea împotriva tuturor acestor tehnici nu este ușoară, dar există unele steaguri roșii care pot fi găsite.

Phishing*

Primul pas este furtul adreselor. Acest lucru se întâmplă mai ales în cazul legăturilor care nu pot fi decriptate în prealabil și care au fost scurtate prin scurtarea serviciilor de legătură. Într-un astfel de caz, verifică întotdeauna întregul URL și nu da clic pe link-uri nefamiliare

Înșelătorie*

O înșelătorie, adică o fraudă, urmărește în mod normal să-ți fure banii. Acest lucru poate lua diferite forme. Escrocii pretind de obicei că sunt prinți fermecători sau prințese drăguțe pentru a face ca ținta să se îndrăgostească de ei. Prima fază este romantismul excesiv. De obicei, durează câteva săptămâni. Scopul lor este de a obține informații personale, cum ar fi numerele de telefon și altele. Această etapă este urmată, de obicei, de o primă cerință pentru bani, de obicei o sumă mică, din cauza unui accident, a pierderii unui portofel sau a unei situații de urgență. După obținerea primilor bani, sume mai mari și mai mari sunt solicitate brusc de la persoana țintă. Întotdeauna cu promisiunea că banii vor fi returnați. Din păcate, nu este așa, iar escrocul dispare pur și simplu cu banii țintei.

Sextorcare* – Extorsiune cu fotografii și videoclipuri

Prin Sextorcare, ținta este șantajată. În prima fază, se construiește încrederea. Această încredere poate fi folosită pentru a produce fotografii nude, fotografii nude cu masturbare, fotografii sexuale nude, videoclipuri nude, sau chiar filme sexuale cu persoana în cauză. Aceste materiale sunt folosite ulterior ca pârghie pentru a extrage bani de la țintă. Nu trimite niciodată astfel de fișiere către străini. Ai întotdeauna grijă.


Securitate online cu be2

Facem tot ce ne stă în putință pentru a împiedica escrocherii să se înregistreze pe be2. Deoarece infractorii cibernetici au IP-uri nelimitate (adrese de autentificare) și adrese de e-mail, nici măcar un portal securizat cum ar fi be2 nu poate împiedica fiecare autentificare în parte. Din păcate, nu suntem singuri în această privință, deoarece există escrocherii pe toate platformele de întâlniri, alte site-uri de întâlniri și servicii online.

Siguranța este întotdeauna principala noastră prioritate. Suntem mereu în vârful tehnologiei, pe măsură ce lumea online se confruntă cu noi provocări în fiecare zi. Suntem dedicați să luptăm cu escrocheriile online pe site-ul nostru de întâlniri și o facem împreună cu membrii noștri.Solicitarea noastră pentru tine: fi atent, nu dezvălui date personale. Efectuează chat-uri și conversații doar pe platforma noastră.

Mulțumim.

Echipa ta de securitate be2.

Note: we do not provide our service to customers with Luxembourg residence. If you are a Luxembourg resident you're not allowed to register for the service.